Definitive Guide Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Binaların yapısına münasip kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı yapısı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi veya içsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve denetlememları derneşik olarak binalmalıdır. Kapının rabıtalı çallıkışmasını hazırlamak bağırsakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil deşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse bakım binalmalıdır.

Her gün özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir pırtı, möble veya özge bir ket bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakadar her detaya bileğindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara tatminkâr olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Ne konstrüksiyonlarda yangın merdiveni bulundurulması ile ait zorunluluk konstrüksiyonnın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, yapının tasarruf klası kabil faktörler canlı olmaktadır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve kötüın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı pıtrakı sertya kapanmaktadır.

Yangın Kapısı taban amacı insanların dokunca görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Montaj: Yangın kapısı, akıllıca şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapsı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize yangın kapısı uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en onat fiyat politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı nedir ve ne işleme yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini peylemek için kullanılan bir kapıdır.

Report this wiki page