Yangın Çıkış Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Malik oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 an olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet içinde, insanların bu açıklıktan çıkabilmesine olanak tanırken diğer taraftan ise bölümler arasında alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using maden materials and birey withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de mevzii yönetimlerin hissedar noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane üzere binalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak muhtevain, henüz çatı dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu konuda hassas davranılmalıdır.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

En birebir hediyeı bulmanız muhtevain farklı seçenekleri alınlaştırmanız ve nitelikli bir yangın bapsına envestisman yapmanız önemlidir. İşte, en münasip yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Fakat kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda yekta yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması zaruri olarak onaylama edilmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye akort ve normal fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Lazım bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak bayağıda mekân düzlük illere iş vermekteyiz.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir güvenlik önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi mimarilırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir Yangın Kapısı kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page